Bruschetta pasta

Bruschetta pasta jest głównym składnikiem wielu dań włoskich. Można ją dodać do spaghetti, makaronu penne oraz ryżu. W jej składzie znajduje się papryka pochodząca z ekologicznych upraw. W recepturze znajdują się również ekologiczne przyprawy: bazylia, pietruszka oraz czosnek. Ponadto, całość wymieszana jest z wysokojakościową oliwą z oliwek. Tego typu produkt smakuje wybornie w połączeniu z wieloma różnymi potrawami. Można nim posmarować kanapki, grzanki oraz naleśniki w wersji wytrawnej. Bardzo dobrze łączy się on także w sosach śmietanowych i mięsnych.

Pasta Bruschetta dla miłośników włoskiej kuchni

Bruschetta pasta wyróżnia się intensywnym zapachem oraz smakiem. Podkreśla ona wyjątkowość każdej potrawy, nadaje jej słodko-słonego posmaku. W składzie zawarte są wyłącznie naturalne składniki. Co ważne, pasta Bruschetta nie zawiera konserwantów ani sztucznych barwników oraz glutenu. Zatem może być one spożywana przez osoby będące na diecie bezglutenowej. Ma również niski indeks glikemiczny, dlatego polecana jest osobom, które pilnują ilości spożywanego cukru. W składzie produktu znajduje się dużo papryki, która jest bogatym źródłem witaminy C, błonnika oraz innych witamin.

Smaczna i zdrowa włoska pasta na kanapki

Smaczne i zdrowe Bruschetta pasty robione są z dojrzałych w naturalnym słońcu warzyw. Co ważne, po zebraniu, przetwarzane są one już w przeciągu kilku godzin, dlatego nie tracą witamin i składników odżywczych. Receptura oparta jest o tradycyjną, domową kuchnię. W efekcie powstał produkt, który spełnia oczekiwania względem jakości oraz wyśmienitego smaku. Każdy, kto kocha Włochy powinien zaopatrzyć się w wyżej wymienioną pastę, która przenosi w świat Toskanii i słonecznych wybrzeży. Wysokiej jakości produkt ma gładką konsystencję, która dobrze rozsmarowuje się po chlebie i grzankach. Rozpływa się ona w ustach i co ważne, zapewnia uczucie sytości na długo.

Tradycyjny wyrób ze słodkiej papryki i ziół na polskim stole

Bruschetta pasta, czyli tradycyjny, włoski wyrób ze słodkiej papryki i ziół pasuje również do wielu polskich dań. Można ją dodać do sosu jak i również do mięsa drobiowego. Papryka jest dobrze wyczuwalna w smaku, doskonale łączy się ona z potrawami jarskimi, wegetariańskimi jak i również mięsnymi. Każdy, kto poszukuje nowych smaków i inspiracji w swoich przepisach, może zdecydować się na ten zdrowy i smaczny przysmak. Co ważne, pasty Bruschetta są bardzo wydajne, już niewielka ilość produktu może wystarczyć na posmarowanie chleba lub grzanek.

[Głosów:1    Średnia:1/5]

ZOSTAW ODPOWIEDŹ